Nieuwe studenten verwelkomen tijdens de Kick-In!

De Kick-In is de Universiteit Twente gastvrije weken voor nieuwe studenten. Tijdens deze dagen krijgen studenten hun eerste indrukken van de regio, de cultuur, de universiteit en de stad en de mensen. Om een ​​warm welkom te garanderen (niet alleen wat betreft het weer, wat super warm was!), Leren studenten verenigingen en initiatieven kennen die hen helpen zich te vestigen en zich thuis te voelen.

Tijdens de Kick-In ontmoeten nieuwkomers nieuwe mensen, melden ze zich aan voor culturele, sport- en andere studentenverenigingen. Ze worden ook geïnformeerd over praktische zaken, activiteiten en initiatieven in de stad. Keeping Talent in Twente heeft in samenwerking met de Gemeente Enschede deelgenomen aan de Kick-In die studenten verwelkomde, hen op de hoogte bracht van plekken in de stad en hen informeerde over kansen en projecten die ze konden betrekken als ze na hun studie wilden blijven.

Leden van Keeping Talent in Twente hebben de verschillende studentenverenigingen van de universiteit ontmoet om onze samenwerking tijdens dit academiejaar verder te versterken. Daarover zal meer nieuws komen!

We wensen nieuwe studenten veel succes op hun reis. Ze zijn welkom in de activiteiten die we organiseren. #KeepingTalentInTwente